Alla inlägg under oktober 2011

Av Sara - 12 oktober 2011 19:48

Men att vara halvblind och student rimmar inte så bra, så fröken Sjölin fick snällt skaffa sig ett par glasögon. Sedärja. 

 

Av Sara - 9 oktober 2011 20:27

Idag har det varit en soft dag. Jag borde ha pluggat, och hade tänkt att göra det men det blev liksom aldrig av. Istället så har jag tränat två timmar. Först bodystep och sen bodybalance direkt efteråt. Sen har jag även hunnit med en liten promenad med älsklingen och ett samtal med L-L som snart kommer hem. Det ser vi framemot. :)

När jag kom hem från träningen åt jag och Joel sushi, så jävla gott! Idag använde vi ett recept från detoxboken. Då har man inte ris i rullarna utan en palsternacksröra och istället för rå fisk har man gurka, advokado och inlagd ingefära. Låter kanske lite så där men det är verkligen jättegott!

Och nu sitter jag i soffan med en påse godis och kollar på Up. Ett hyfsat bra dag med andra ord :)


   Dagens sushi blev inte så estetisk tilltalande så ni får avnjuta en bild ifrån sushin vi käka i Göteborg istället. :) 


Trevlig söndagkväll på er! Puss

Av Sara - 9 oktober 2011 09:23

Av Sara - 8 oktober 2011 12:20

Frukost intagen - check

Onepiecen på - check

Ligger skönt i schäslongen - check

Boken i näven - check


NU är jag redo för några timmars plugg!

Just det ja, Kajsa är ju med och hjälper till. På sitt sätt. Sötis.


 

Av Sara - 7 oktober 2011 11:31

det här med detoxen va, gick ju lite sådär :S Va ju lite småfusk här å där men trots det gav det ändå lite utdelning. Det gillar vi :) Och maten var ju fantastisk god så den fortsätter vi köra på här hemma hos Larsson/Sjölin!


Haha, har förresten laddat hem värsta appen, IKEA Kondis! Så ovärd men ändå :)


Nä, vad händer idag då? Jag har jobbat inatt så är rätt så trött men ska ändå försöka ta mig till biblan för några timmars plugg. Sen blir det hem och den vanliga fredagsstädningen. Me like! Jag gillar att städa och mår såå mkt bättre i ett rent hem. J tycker att jag är snäppet till manisk ibland, och det kanske stämmer men seriöst, jag mår fan dåligt om det ser ut som helvete hemma. På kvällen hoppas jag iaf på lite filmmys med min älskling!


Ha en underbar fredag! POK

Ovido - Quiz & Flashcards